Word meteen lid

En ontvang direct 10% kassa korting op je eerstvolgende boeking. Ook maak je kans op een dagje Londen met gegarandeerd vertrek.Al aangemeld?

TravelBerry.nl maakt gebruik van cookies
Deze worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Door op 'OK' te klikken ga je akkoord met onze Privacy- & cookieverklaring.

OKBestemming

Een dagje Disneyland® Paris

Zodra je de hoge gouden poorten betreedt, het sprookjesachtige roze kasteel voor je ligt en een van de bekende figuren je begroeten met een handkus begint jouw magische dag in het wereldberoemde Disneyland Paris. Geniet met het hele gezin of een vriend(in) van deze betoverende plek en bezoek tijdens jouw dagje Disneyland Paris de talloze shows, parades en spectaculaire attracties.

Kies voor een dagje Disneyland Paris wanneer je eens iets anders wilt dan de Nederlandse pretparken! Wij geven je nu de mogelijkheid om in één dag een bezoek te brengen aan dit populaire pretpark. Onze touringcar brengt je naar deze magische wereld. Als de dagtocht naar Disneyland Paris er op zit wordt je ook weer naar een uitstapplaats in Nederland gebracht. Zo kan je rustig bijkomen van de betoverende dag.


Programma dagtocht Disneyland® Paris

Je wordt de avond van vertrek opgehaald bij één van de opstapplaatsen tussen 23.00 en 04.00 uur. Je kan zelf aangeven vanaf welke opstapplaats je graag wilt vertrekken. Vervolgens rijden we richting Frankrijk waar we rond 08.00 uur in de lichtjesstad aankomen. We maken dan (indien mogelijk) een korte stadstour. Rond 09.30 uur komen we aan bij het pretpark. Jouw dagje Disneyland Paris begint op dat moment! Of je nu wilt genieten van de shows of liever in één van de vele attracties gaat; jij bepaalt hoe jouw dagtocht door Disneyland Paris er uit ziet. Na een dag vol avontuur vertrekken we rond 20.30 uur weer richting Nederland. Bij terugkomst van de dagtocht Disneyland Paris ben je verzekerd van nieuwe en mooie herinneringen. En dat binnen één dag!

 

Extra reiscomfort tijdens jouw reis

Bij ons profiteer je automatisch van extra reiscomfort, zodat je uitgerust aan je reis kan beginnen. Onze touringcars zijn uitgerust met uitschuif- en verstelbare stoelen, tv schermen, individueel regelbare airco én een toilet. De chauffeurs hebben jarenlange ervaring en de touringcars zijn voorzien van alle keurmerken. Wij bieden dus extra reiscomfort voor en na jouw dagje Disneyland Paris. Wanneer verwelkomen we je aanboord?

 

© Afbeeldingen Disney

Deze aanbieding is inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar
 • Entreeticket voor Disneyland® Paris
 • Chauffeurs met jarenlange ervaring
 • Gratis annuleren binnen 24 uur

Opstapplaatsen

Tijd
Opstapplaats
Almere
Almere, van der valk Veluwezoom
Amsterdam
Amsterdam, Station Holendrecht (s112 Amsterdam Zuid-Oost, Noord-Holland)
Amersfoort
Amersfoort, tourbushalte Centraal Station
Utrecht
Utrecht Transferium, Griffioenlaan 1 3526 Utrecht
Den Haag
Den Haag, Centraal Station Busplatform
Rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelsebrug
Breda Prinsenbeek
Breda Prinsenbeek, Internationale bushalte (Hoge Mosten) Prinsenbeek
01:00
Arnhem
Arnhem, Rijnhallen Parkeerplaats
05:15
Antwerpen
Antwerpen. Kolonel Silvertopstraat Station
02:15
Delft
Delft, Nijverheidsplein Parkeerplaats achter station
02:35
Den Bosch
Zandzuigerstraat (parkeerplaats bij NS Station Oost)
00:15
Eindhoven
Eindhoven, Parkeerplaats Zwembad de Tongelreep
05:40
Gent
Gent (BE), P+R Gentbrugge Land van Rodelaan bij afrit E17
01:00
Leiden
Leiden, Transferium A44
Tilburg
Tilburg, Bushalte Stappengoorweg


Tijden en opstapplaatsen zijn onder voorbehoud en kunnen tot kort voor vertrek door TravelBerry worden gewijzigd. Na de betaling ontvang je meteen een bevestiging, de e-tickets ontvang je uiterlijk 4 dagen voor vertrek met de definitieve vertrektijden.


Exclusief
 •   Reserveringskosten € 19,95 per boeking
 •   Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Aanvullende informatie

 •   Wijzigingskosten
  Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

 •   Deelname
  Deze reis is afhankelijk van voldoende deelname: 40 personen. Indien deze deelname niet is behaald zullen wij je informeren per e-mail om een nieuwe datum uit te zoeken.

 •   Dag van vertrek
  Je bent in Disneyland op de datum die je boekt, je vertrekt in de avond/nacht ervoor!

Tips van een TravelBerry reisspecialist

Om jou een reis te bezorgen die je niet snel meer zal vergeten, heeft onze reisadviseur Sjoerd een aantal lokale tips en bezienswaardigheden op een rijtje gezet.

Indien je vragen hebt over deze reis, een gratis optie wilt plaatsen of wanneer je deze reis wilt aanpassen kan je contact opnemen met onze klantenservice.

085 065 3666 hallo@travelberry.nl Chat met ons
 • Toegang tot het Disneyland attractiepark en de studios!

  Standaard inbegrepen in deze reis is toegang tot een park naar keuze. Op het moment dat je arriveert in Disneyland Paris kan je kiezen welk park je kiest, wanneer je voor deze uitbreiding kiest heb je de gehele dag, onbeperkt toegang tot de studios en het attractiepark.

  Disneyland Paris Uitbreiding