Word meteen lid

En ontvang direct 10% kassa korting op je eerstvolgende boeking. Ook maak je kans op een dagje Londen met gegarandeerd vertrek.Al aangemeld?

TravelBerry.nl maakt gebruik van cookies
Deze worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Door op 'OK' te klikken ga je akkoord met onze Privacy- & cookieverklaring.

OKBestemming

Programma dagtocht Parijs

Wanneer je een dagje Parijs boekt, zal je de avond van tevoren vanaf een opstapplaats opgehaald worden met onze touringcar. Hier breng je de nacht in door. Rond 08.30 uur arriveren wij in Parijs, Bataux Mouches. Vervolgens heb je maar liefst 12 uur lang om de stad te verkennen! Rond 21.30 uur zullen we vanaf Bataux Mouches weer vertrekken richting Nederland. Je wordt de volgende ochtend weer afgezet bij de opstapplaats. Je bepaalt dus zelf hoe jouw dagje Parijs er uit ziet, waardoor je alles uit jouw dagtocht Parijs kunt halen!

 

Een dagtocht door Parijs

Bonjour madame, monsieur… Welkom in Parijs, de stad van de liefde, kakelverse croissants en artistieke straatjes.  De hoofdstad van Frankrijk is vooral bekend door de prachtige gebouwen, interessante musea en fantastische shop mogelijkheden. Ook op culinair gebied heeft Parijs veel te bieden. Bij de cafés aan de Seine en elders in de stad kan je altijd terecht voor een lekkere crème brûlée, een pain au chocolat, een vers belegde baguette of natuurlijk een plat du fromage tijdens jouw dagtocht door Parijs. In het gezellige Montmartre kan je heerlijk rondslenteren en deze mooie herinnering laten vastleggen op een tekening, karikatuur of een echt schilderij. Gaat u liever voor een mooi uitzicht? Beklim dan eens de Eiffeltoren tijdens je dagje Parijs. Kortom, in Parijs is genoeg te doen om een dag mee te vullen!

 

Dagtocht Parijs met extra reiscomfort

Bij ons profiteert je van reiscomfort, zodat je uitgerust aan jouw dagje Parijs kunt beginnen. Onze touringcars zijn uitgerust met uitschuif- en verstelbare stoelen, tv schermen, individueel regelbare airco én een toilet. De chauffeurs hebben jarenlange ervaring en onze touringcars zijn voorzien van alle keurmerken. Wij bieden dus extra reiscomfort voor en na je dagtocht door Parijs!

Deze aanbieding is inclusief

 • Stadstour door Parijs
 • Retourvervoer per luxe touringcar
 • Stap midden in het centrum van Parijs uit
 • Minimaal 10 uur vrije tijd
 • Chauffeurs met jarenlange ervaring

Opstapplaatsen

Tijd
Opstapplaats
01:00
Leiden
Leiden, Transferium A44
05:40
Gent
Gent (BE), P+R Gentbrugge Land van Rodelaan bij afrit E17
00:15
Eindhoven
Eindhoven, Parkeerplaats Zwembad de Tongelreep
02:45
Dordrecht
Dordrecht, Weeskinderendijk, hoek Dokweg, Tankstation
02:35
Den Bosch
Zandzuigerstraat (parkeerplaats bij NS Station Oost)
02:15
Delft
Delft, Nijverheidsplein Parkeerplaats achter station
05:15
Antwerpen
Antwerpen. Kolonel Silvertopstraat Station
01:00
Arnhem
Arnhem, Rijnhallen Parkeerplaats
Breda Prinsenbeek
Breda Prinsenbeek, Internationale bushalte (Hoge Mosten) Prinsenbeek
Rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelsebrug
Den Haag
Den Haag, Centraal Station Busplatform
Utrecht
Utrecht Transferium, Griffioenlaan 1 3526 Utrecht
Amersfoort
Amersfoort, tourbushalte Centraal Station
Amsterdam
Amsterdam, Station Holendrecht (s112 Amsterdam Zuid-Oost, Noord-Holland)


Tijden en opstapplaatsen zijn onder voorbehoud en kunnen tot kort voor vertrek door TravelBerry worden gewijzigd. Na de betaling ontvang je meteen een bevestiging, de e-tickets ontvang je uiterlijk 4 dagen voor vertrek met de definitieve vertrektijden.


Exclusief
 •   Reserveringskosten € 15,00 per boeking
 •   Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
 •   Reis en/of annuleringsverzekering

Aanvullende informatie

 •   Reserveringskosten
  De reserveringskosten bedragen € 15,00 voor het afhandelen van je boeking.

 •   Persoonsgegevens
  Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigings- en/of annuleringskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging.

 •   Opstapplaatsen
  Tijden en opstapplaatsen zijn onder voorbehoud en kunnen tot kort voor vertrek door TravelBerry worden gewijzigd. Er zijn verschillende opstapplaatsen in Nederland en België. In het boekingsproces kies je een opstapplaats. Deze reis is ook afhankelijk van voldoende deelname.

 •   Tijden & Tickets
  De e-tickets met daarop de definitieve vertrektijden ontvang je 5 tot uiterlijk 4 dagen voor vertrek per e-mail.

Tips van een TravelBerry reisspecialist

Om jou een reis te bezorgen die je niet snel meer zal vergeten, heeft onze reisadviseur Sjoerd een aantal lokale tips en bezienswaardigheden op een rijtje gezet.

Indien je vragen hebt over deze reis, een gratis optie wilt plaatsen of wanneer je deze reis wilt aanpassen kan je contact opnemen met onze klantenservice.

085 065 3666 hallo@travelberry.nl Chat met ons