Word meteen lid

En ontvang direct 10% kassa korting op je eerstvolgende boeking. Ook maak je kans op een dagje Londen met gegarandeerd vertrek.Al aangemeld?

TravelBerry.nl maakt gebruik van cookies
Deze worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Door op 'OK' te klikken ga je akkoord met onze Privacy- & cookieverklaring.

OKBestemming

Elk jaar opnieuw is Münster een nieuwe belevenis. Wanneer de Prinzipalmarkt in een gouden glans straalt, de koopmanshuizen, kerken en musea decent worden verlicht en de historische oude stadskern feestelijk wordt gedecoreerd, dan openen ook de vijf kerstmarkten van Münster hun poorten. Vijf verschillende kerstmarkten met rond 300 kraampjes nodigen je uit te slenteren, te verbazen en vooral om te genieten. Op de Aegidiimarkt vind je een prachtige kerstkribbe en waan je jezelf in een sprookjeswereld.

De oudste kerstmarkt vind je in het binnenhof van het stadhuis met een romantische hemel van lichten. De markt rondom de Lambertikerk wordt opgelicht door een grote kerstboom, waar kleine blauwe kramen met een spitsdak omheen staan. Daarnaast vind je op het plein voor de Berwasserkirche een heleboel handkunst en speciale lekkernijen.

We vertrekken in de ochtend vanaf je opstapplaats richting Münster waar we aan het begin van de middag om circa 12.00 uur aan zullen komen. Aan het begin van de avond, om circa 18.00 uur, vertrekken we voldaan en in kerstsferen weer huiswaarts. Op die manier kan je optimaal genieten van de verlichte kerstmarkt en heb je voldoende tijd om wat te eten voordat we weer vertrekken.

Deze aanbieding is inclusief

 • Gegarandeerd vertrek
 • Retourvervoer per luxe touringcar
 • Aantal zitplaatsen varieert van 48 t/m 81 stoelen
 • Comfortabele stoelen

Opstapplaatsen

Tijd
Opstapplaats
-
Houten
Houten - Groene Hoon 1, 3991 LZ Houten
Breda Prinsenbeek
Breda Prinsenbeek, Internationale bushalte (Hoge Mosten) Prinsenbeek
Rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelsebrug
Den Haag
Den Haag, Centraal Station Busplatform
Utrecht
Utrecht Transferium, Griffioenlaan 1 3526 Utrecht
Amersfoort
Amersfoort, tourbushalte Centraal Station
-
Amsterdam
Amsterdam, Station Holendrecht (s112 Amsterdam Zuid-Oost, Noord-Holland)
-
Bunnik
Bunnik (omg. Utrecht - Schoudermantel 52, 3981 AH Bunnik
-
Zevenaar
Zevenaar (omg. Arnhem) - Doesburgseweg 43, 6903 PL Zevenaar


Tijden en opstapplaatsen zijn onder voorbehoud en kunnen tot kort voor vertrek door TravelBerry worden gewijzigd. Na de betaling ontvang je meteen een bevestiging, de e-tickets ontvang je uiterlijk 4 dagen voor vertrek met de definitieve vertrektijden.


Exclusief
 •   Persoonlijke uitgaven aan boord en op bestemming

Aanvullende informatie

 •   Kenmerken Touringcar
  41 tot en met maximaal 87 zitplaatsen
  Minimaal 75 cm beenruimte
  Begeleiding & catering aanwezig in de touringcar

 •   Uitrusting touringcar
  Al onze touringcars zijn uitgerust met airconditioning, verstelbare armleuningen, verstelbare voetsteunen, radio, dvd-speler, toilet, koffie-unit, koelkast, luchtvering, dubbele beglazing en twee passagiersdeuren.

 •   Veiligheid
  Het spreekt voor zich dat het gehele wagenpark is gekeurd en dat alle touringcars het kwaliteitskeurmerk ISO-9001 en KIWA bezitten. Dit zorgt voor maximale garanties op het gebied van comfort en veiligheid voor jou als klant.

 •   Wijzigen & annuleren
  Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigings- en/of annuleringskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging.

Tips van een TravelBerry reisspecialist

Om jou een reis te bezorgen die je niet snel meer zal vergeten, heeft onze reisadviseur Sjoerd een aantal lokale tips en bezienswaardigheden op een rijtje gezet.

Indien je vragen hebt over deze reis, een gratis optie wilt plaatsen of wanneer je deze reis wilt aanpassen kan je contact opnemen met onze klantenservice.

085 065 3666 hallo@travelberry.nl Chat met ons
 • Prinzipalmarkt

  De Prinzipalmarkt is het middelpunt van de stad Munster. Hier staan in totaak 48 historische huizen met indrukwekkende ouderwetse gevels. Tijdens de tweede wereldoorlog werd deze markt voor het grootste deel verwoest. Na de oorlog zijn deze huizen opnieuw opgebouwd in een versimpelde versie van het origineel, door deze heropbouw heeft het plein een vreemde, moderne sfeer. Ondanks dit is het een prachtig plein in het kloppend hart van de stad Münster!

  Münster Bezienswaardigheid
 • Lichtermark St. Lamberti

  De Lichtermarkt St. Lamberti is te vinden aan de voet van de machtige St. Lambertikerk en wordt omgeven door historische arcadegebouwen. De markt met zijn kraampjes met spitse, blauwe daken zorgt samen met een 20 meter hoge lichtjesboom voor een stralend accent.

  Münster Kerstmarkt
 • Kiepenkerl

  In het gezellige kerstdorp rond het monument voor de Kiepenkerl (marskramer) van Münster gaan bij de traditionele stands traditie en genieten hand in hand.

  Münster Kerstmarkt