Word meteen lid

En ontvang direct 10% kassa korting op je eerstvolgende boeking. Ook maak je kans op een dagje Londen met gegarandeerd vertrek.Al aangemeld?

TravelBerry.nl maakt gebruik van cookies
Deze worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Door op 'OK' te klikken ga je akkoord met onze Privacy- & cookieverklaring.

OKBestemming

Het sfeervolle oude stadscentrum van Düsseldorf wordt elk jaar omgetoverd in de leukste kerstmarkt van het land. Op zeven verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke gluhwein en lekkere hapjes. De pleinen staan met elkaar in verbinding en bieden ieder een ander thema. De reusachtige kastanjebomen zijn tijdens de kerstmarkt met prachtige lichtjes versierd.

De schitterende kerstverlichting leidt je naar de volgende kerstmarkt. Elk plein heeft een geheel eigen karakter. Zo zijn de kraampjes op de Marktplatz in dezelfde historische stijl neergezet als de pandjes in de omgeving. Het ruiterstandbeeld van Jan Wellen laat zin kritische blik over de feestvreugde gaan. De kerstmarkt op de Heinrich-Heine Platz is geheel in jugendstil stijl. Zo is elke kerstmarkt weer heel anders. Zeven verschillende stijlen in 1 stad in combinatie met de gezellige kroegjes en restaurantjes in de omgeving is dat wat de kerstmarkt in Düsseldorf zo bijzonder maakt. 

De kerstmarkt in Düsseldorf is het ideale uitje voor het gehele gezin. De kerstmarkt is met al haar gezelligheid voor iedereen aantrekkelijk. Gezellige muziek en mooie lichtjes maken de kerstmarkt ook voor kinderen leuk. Daarnaast is op de Schadowplatz speciaal voor de allerkleinsten een overdekt poppentheater ingericht. Na afloop kunt u nog even zwierig nagenieten in de draaimolens op het plein.

Deze aanbieding is inclusief

 • Dagje naar de kerstmarkt Düsseldorf (t.w.v. 49,- p.p.)
 • Ervaren en gekwalificeerde vak chauffeur en reisleiding
 • Retourvervoer per luxe touringcar (gegarandeerd vertrek)
 • Aantal zitplaatsen varieert van 48 t/m 81 stoelen
 • Luxe tourist-class stoelen en catering

Opstapplaatsen

Tijd
Opstapplaats
-
Breda Prinsenbeek
Breda Prinsenbeek, Internationale bushalte (Hoge Mosten) Prinsenbeek
-
Rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelsebrug
-
Den Haag
Den Haag, Centraal Station Busplatform
-
Utrecht
Utrecht Transferium, Griffioenlaan 1 3526 Utrecht
-
Amersfoort
Amersfoort, tourbushalte Centraal Station
-
Amsterdam
Amsterdam, Station Holendrecht (s112 Amsterdam Zuid-Oost, Noord-Holland)
Breda Prinsenbeek
Zevenaar (omg. Arnhem) - Doesburgseweg 43, 6903 PL Zevenaar


Tijden en opstapplaatsen zijn onder voorbehoud en kunnen tot kort voor vertrek door TravelBerry worden gewijzigd. Na de betaling ontvang je meteen een bevestiging, de e-tickets ontvang je uiterlijk 4 dagen voor vertrek met de definitieve vertrektijden.


Exclusief
 •   Eventuele reis en/of annuleringsverzekering

Aanvullende informatie

 •   Kenmerken Touringcar
  41 tot en met maximaal 87 zitplaatsen Minimaal 75 cm beenruimte Begeleiding & catering aanwezig in de touringcar

 •   Uitrusting touringcar
  Al onze touringcars zijn uitgerust met airconditioning, verstelbare armleuningen, verstelbare voetsteunen, radio, dvd-speler, toilet, koffie-unit, koelkast, luchtvering, dubbele beglazing en twee passagiersdeuren.

 •   Veiligheid
  Het spreekt voor zich dat het gehele wagenpark is gekeurd en dat alle touringcars het kwaliteitskeurmerk ISO-9001 en KIWA bezitten. Dit zorgt voor maximale garanties op het gebied van comfort en veiligheid voor jou als klant.

 •   Wijzigen & annuleren
  Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigings- en/of annuleringskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging.

Tips van een TravelBerry reisspecialist

Om jou een reis te bezorgen die je niet snel meer zal vergeten, heeft onze reisadviseur Sjoerd een aantal lokale tips en bezienswaardigheden op een rijtje gezet.

Indien je vragen hebt over deze reis, een gratis optie wilt plaatsen of wanneer je deze reis wilt aanpassen kan je contact opnemen met onze klantenservice.

085 065 3666 hallo@travelberry.nl Chat met ons