Word meteen lid

En ontvang direct 10% kassa korting op je eerstvolgende boeking. Ook maak je kans op een dagje Londen met gegarandeerd vertrek.Al aangemeld?

TravelBerry.nl maakt gebruik van cookies
Deze worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Door op 'OK' te klikken ga je akkoord met onze Privacy- & cookieverklaring.

OK

 

Maatwerk voor je vakantie naar Disneyland® Paris

Onze reisspecialisten maken graag een vakantie op maat die voldoet aan al je wensen. Zelf bepaal je het aantal dagen, je budget en het aantal personen. Wij beschikken over ruim 50 accommodaties in de omgeving van Disneyland Paris, hier vinden wij altijd wel een accommodatie die aansluit op jullie wensen. Ook het vervoer bepaal je zelf, we bieden verschillende mogelijkheden: per vliegtuig, touringcar, eigen vervoer, trein of per touringcar.

Vrijblijvend reisvoorstel ontvangen?

Neem contact op met een van onze reisadviseurs per telefoon op 085-0653666 of stuur ons een chatbericht. Per telefoon kunnen we je dezelfde dag nog voorzien van een vrijblijvend reisvoorstel.

 
Dana - Mei 2019
Het park is erg mooi en leuke attracties en werknemers bij attracties waren over het algemeen heel erg vriendelijk
Marie - Juli 2019
Het is een mooi park, goed onderhouden. De attracties zijn mooi, goed onderhouden, duren ook wel langer dan 30sec, dus dat is allemaal heel erg leuk.
 
Nele - Juni 2019
Wij hadden met onze 2 kinderen een fantastisch verblijf. Kids beide meteen beperking hebben de tijd van hun leven gehad. Nergens langer moeten wachten dan 10 min. Alles kunnen doen wat we wilden. Logeren hebben we wat verder op gedaan zodat we zelf konden koken.
Karel Donker - April 2019
lange reis en drukte in de parken wat redelijk normaal is verder super verzorgd zeker voor de prijs. Ons gezin heeft super en zeker genoten in disneyland paris!