TravelBerry, de makkelijkste weg naar jouw volgende vakantie

Op onze website kun je elke dag terecht voor nieuwe, inspirerende reisaanbiedingen. Boeken is eenvoudig en reizen comfortabel, zodat jij je volledig kunt richten op het genieten van je vakantie.

Ontdek jouw reisgeluk

Wij inspireren jou om nieuwe plekken te ontdekken. Kies bij ons uit een dagelijks wisselende selectie reizen, samengesteld door ons team van reisliefhebbers en lokale experts. Authentieke reiservaringen met bijzondere activiteiten, lokale tips en suggesties die jou uitnodigen te ervaren wat een bestemming uniek maakt. Onvergetelijk en gemakkelijk van begin tot einde, voor elke koffer en elk budget. Waar vind jij je reisgeluk?

Wat kan je verwachten?


Wat onze reizigers zeggen

Heerlijke stedentrip Londen

We hebben een heerlijke trip naar Londen gemaakt met TravelBerry. Alles was super geregeld. Slapen in de hut op de boot was een hele belevenis voor de kids. Echt erg leuk!

Joyce uit Houten op TrustPilot

Persoonlijk contact is erg prettig

Persoonlijk contact is erg prettig: er werd echt geluisterd naar mijn wensen. De reis is helemaal zoals ik het in mijn hoofd had samengesteld

Mathilde uit Nieuw-Vennep op TrustPilot

Vakantie Mexico

Een vakantie naar Mexico geboekt. Alles is super duidelijk gecommuniceerd en een leuke prijs!


Thomas uit Amersfoort op TrustPilotWie zijn we?

Op 27 september 2018 feestelijk geopend met een foodtruck, enorm veel ballonnen, champagne, een toespraak en natuurlijk een touringcar. Bij TravelBerry werken we aan een duidelijke missie: vakantie mogelijk maken voor iedereen.

We zijn een divers team van reisprofessionals met verstand van landen en bestemmingen. De mix van talenten, onze passie en enorme hoeveelheid aan enthousiasme zorgt voor een betaalbare, onvergetelijke maar vooral een verrassende vakantie.brand


 

Win een reis naar Disneyland® Paris

Schrijf je gratis in voor onze aanbiedingen en maak kans op een dagtocht Disneyland® Paris!