Word meteen lid

En ontvang direct 10% kassa korting op je eerstvolgende boeking. Ook maak je kans op een dagje Londen met gegarandeerd vertrek.Al aangemeld?

TravelBerry.nl maakt gebruik van cookies
Deze worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Door op 'OK' te klikken ga je akkoord met onze Privacy- & cookieverklaring.

OKDisneyland Paris

Ben jij er klaar voor om de vetste attracties uit te testen in Disneyland Paris? De lucht in met Dombo of knuffelen met Knabbel en Babbel?Boek je reis naar Disneyland Paris

Disneyland Paris

Space Mountain, Aladdin, Peter Pan, Assepoester en Indiana Jones, wie kent ze niet? Er is één plek waar je ze allemaal kunt vinden, een plek waar sprookjes werkelijkheid worden en de magie je om de oren vliegt. Juist ja, Disneyland Paris! Beleef nu een sprookjesachtige stedentrip met het hele gezin en breng, naast een bezoek aan de stad van de liefde, een volledige dag door in dit wereldberoemde park. Schudt een van de beroemde Disney figuren de hand, sta schouder aan schouder met gevaarlijke piraten, reis door de tijd en ruimte en vergaap je aan het roze Kasteel van Doornroosje. Wedden dat jij niet meer naar huis wilt?


Space Mountain Mission 2

Deze attractie is ideaal voor de mensen die op zoek zijn naar avontuur zeker een aanrader. Vanaf het moment dat je in de wachtrij gaat staan begint de attractie eigenlijk al. Tijdens de wandelroute richting de attractie wordt jij klaargemaakt voor je avontuur in de ruimte. Zodra je hebt plaatsgenomen in het karretje wordt je afgeschoten als een raket en maak je verschillende loopings en scherpe bochten door het heelal. Jij maakt een schitterende ruimtereis langs verschillende sterrenstelsel met als eindbestemming de maan. Na het bereiken van de eindbestemming wordt de terugreis richting aarde weer ingang gezet.


The Twilight Zone Tower of Terror

Stap het beruchte Hollywood Tower Hotel binnen, dit is gelegen in het het Studio Park van Disneyland Paris. Dit hotel is op de avond van 31 oktober 1939 getroffen door de bliksem. Een lift vol met passagiers is de avond naar de Twilight Zone getransporteerd. Zodra jij deze attractie betreedt maak je deze noodlottige avond mee. Via diverse kamers in het hotel kom je uiteindelijk uit in een kamer vol met boilers en vanuit hier stap je in één van de personeelsliften.


Buzz Lightyear Laser Blast

Buzz lightyear heeft jouw hulp nodig om het heelal te beschermen tegen de duivelse Keizer Zurg. Met twee personen kan je aan boord stappen van een spacecruiser. Als Junior Space Ranger verdedig jij het heelal door alle doelwitten te raken met jouw laserpistool. Er zijn 88 doelwitten die je dient uit te schakelen. Als je een doelwit uitschakelt krijg je hier punten voor. Na afloop kan je kijken wat je score is van jouw avontuur als Junior Space Ranger.


Peter Pan’s Flight

Ga mee naar de kamer van Wendy, Michael en John en zie hier hun eerste ontmoeting met Peter Pan. Vlieg mee met ze in de nacht door Londen en zie de bekende plekken zoals de Big Ben en de Tower Bridge. Vlieg daarna mee naar Neverland voor een magisch bezoek wat je niet snel zal vergeten.


Stedentrip Parijs

Waarom maak je geen combinatie van een dag Disneyland Parijs en één dag een Stedentrip Parijs? Hiermee heb je 2 hotspots tijdens je stedentrip Frankrijk voor de prijs van één.